Lapset:

Käyntiosoite:
Ahdinkatu 25
45100 Kouvola
Puhelin:
050 470 5569
Sähköposti:

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä."

Lapset perheineen ovat lämpimästi tervetulleita kirkkoon! Salissa on perheille oma "olohuone", jossa he voivat istua etupäässä alle 3-vuotiaiden lasten kanssa tilaisuuksien aikana. Isommille lapsille on kuukauden 1. ja 3. sunnuntai pyhäkoulu (katso tarkemmat tiedot alta). "Olohuoneesta" löytyy leluja ja piirustuspöytä. Salin vieressä on myös erillinen leikkihuone, josta on suora videoyhteys kirkkosaliin.


  MUSAPYHIS JA PYHÄKOULU

Musiikkipainotteinen, leikkiin, soittoon, lauluun ja yhteiseen touhuun keskittyvä musapyhis järjestetään kirkolla jumalanpalveluksen aikana. Musapyhis on joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina eli ehtoolliskirkon aikaan klo 11 alkaen. Musapyhis päättyy ennen ehtoollista, jotta lapset voivat perheidensä kanssa olla läsnä ehtoollisen vietossa.

Musapyhikset: 3.2, 3.3, 7.4, 5.5

Joka kuun kolmantena sunnuntaina klo 11 lapsille on oma pyhäkoulu koko jumalanpalveluksen ajan. Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin erilaisia toiminnallisia ja havainnollistavia työtapoja käyttäen, lauletaan, soitetaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

Koko seurakunta siunaa ja lähettää lapset ohjaajiensa kanssa musapyhikseen ja pyhäkouluun pyhäkoululaulun siivittämänä jumalanpalveluksen alussa.

Pyhäkoulut: 17.2, 17.3, 21.4, 19.5


  YHDESSÄ -JUMALANPALVELUKSET

Keväällä aloitamme uudet kaiken ikäisten Yhdessä -jumalanpalvelukset joka kuukauden kolmas sunnuntai. Näissä jumalanpalveluksissa painopisteenä on yhdessä tekeminen ja yhteyden vahvistaminen.

Yhdessä -jumikset: 17.2, 17.3, 21.4 ja 19.5.


  KIDS' ACTION NIGHT -TAPAHTUMA

Tapahtuma on tarkoitettu etupäässä koululaisille, mutta myös nuoremmat ovat tervetulleita huoltajan kanssa. Kid’s action night alkaa ja päättyy yhteisellä ohjelmaosuudella salissa. Välissä lapset saavat kiertää erilaisia toimintapisteitä, joita löytyy ympäri kirkkoa. Ohjelmassa on myös herkuttelua nyyttärien muodossa. Tapahtuma päättyy klo 21.

-8.2 Kid's action night: Turvassa myrskyssä
-3.5 Kid's action night: Supersankarit


  LASTEN RUKOUSPARIT

Lasten rukousparit on yksi tapa, jonka avulla lapsi voi oppia rukoilemaan ja joka voi osaltaan olla tukemassa vanhempia lasten hengellisessä kasvattamisessa. Rukousparitoiminta on tarkoitettu 3-14 -vuotiaille. Ajatuksena on, että lapsi voi esimerkiksi iltarukouksen yhteydessä rukoilla oman rukousparinsa puolesta. Halutessaan rukouspari voi myös vaihtaa rukousaiheita. Jos haluat oman rukousparin, ilmoittaudu mukaan, niin saat oman rukousparin, joka rukoilee puolestasi säännöllisesti kuuden kuukauden ajan, ja jonka puolesta sinä rukoilet. Tämän jälkeen pari vaihtuu. Voit ilmoittautua suoraan lapsityöntekijälle tai täyttää ilmoittautumislomakkeen kirkon aulassa.

Kouvolan Vapaaseurakunta