Lapset:

45100 Kouvola
Puhelin:
Sähköposti:

Lasten kesäleiri Pöljössä 7.-10.6. 1-6-luokkalaisille. Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

PYHÄKOULU
Pyhäkoulu on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille.
Anna lapsellesi mahdollisuus kuulla Jumalan Sanaa! Se on kuin laittaisit rahaa pankkiin. Mukaansatempaavia raamatunkertomuksia, leikkiä, askartelua ja pelaamista.

Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ehtoolliskirkko, jolloin Pyhäkoulu on klo 11. Muutoin aina klo 16.

Lapset saavat kuulua kirkossa! Salissa on nyt perheille oma ”olohuone”, jossa he voivat istua alle 3-vuotiaiden lasten kanssa kokousten aikana. Ja tietysti isommatkin, jos eivät halua mennä pyhäkouluun. Sieltä löytyy leluja ja piirustuspöytä.

Leikkihuone: salin vieressä on leikkihuone, josta on suora videolähetys tv:n kautta sunnuntain jumalanpalveluksesta sekä myös keskiviikon rukousilloista. Lisäksi parvella on leikkinurkkaus.

PERHEKIRKKO
Iloinen ja eläväinen Perhekirkko kaikille Meille vauvasta vaariin. Vietetään yhdessä sunnuntaihetkeä sukupolvesta toiseen. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

PERHEKERHO

Katso työmuodot/perhekerho Taimi.