Lähetystyö:

Terhi Kemppi
Puhelin:
Sähköposti:

Hanna Eriksson työskentelee ecuadorilaisen IPEE-kirkon palveluksessa Napon läänissä, Ecuadorin viidakkoalueella.

Työssä tarvittavan viidakkokichwan kielen opiskelun lisäksi Hanna on mukana Napo-jokivarressa toimivan seurakunnanistutustiimin työssä ja kouluttaa nuoria uskovia. Seurakuntatyön keskuspaikkana on Bellavista Altan intiaanikylä, johon on talkoilla rakennettu kirkkorakennus lisätiloineen.

Yhdessä ecuadorilaisen tiiminsä kanssa Hanna kartoittaa myös uusia tapoja levittää hyviä uutisia Jeesuksesta ja palvella viidakon kyläyhteisöjä.

Hanna tiedottaa työstään neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä Viidakkopostissa, jota voi tilata hänen yhteyshenkilöltään Terhi Karuvadiyilta (terhi.kemppi@gmail.com, 040-828 8685).

Työssä on mukana myös Missio Ecuador ry, joka toimittaa nettiblogia ja Viidakon kutsu –lehteä. Niihin voi tutustua osoitteessa http://missioecuador.blogspot.fi/

Tehilat Yah -ystävyysseurakunta Israelissa
pastori Michael Yaron